Een gezinsfotoshoot of fotoshoot met vriendinnen

Liefdevolle herinneringen met echte emoties en momenten

Poseren tijdens een fotoshoot, een gemaakte glimlach opzetten en zorgen dat iedereen in de camera kijkt. Voor mij werkt het niet. Die warmte, dat gevoel en die emoties zie je in veel foto’s niet terug. Échte momenten vastleggen op foto’s is een kunst. Door gebruik te maken van Moment Design vang ik pure emoties en bijzondere momenten. Hierdoor kijken jullie met een glimlach terug op een geweldige dag waar nieuwe, liefdevolle herinneringen zijn gemaakt.

Zeg eens eerlijk...

Hoe vaak neem jij de tijd om je kinderen te vertellen dat je trots op ze bent? Om je broer en zus te laten weten wat ze voor je betekenen? Of om je partner te vertellen wat je diep van binnen voelt? En hoe zit het met je vader, je moeder of je beste vriend of vriendin? Die momenten, momenten dat je echt aandacht voor elkaar hebt, zijn vaak je dierbaarste herinneringen. Een warme knuffel, slappe lach of liefdevolle traan. Maar vaak worden van die momenten geen foto’s gemaakt.

https://emotiefotograaf.nl/wp-content/uploads/2022/12/cropped-GonnieBax_beeldmerk_RGB.png

Gonnie zorgt voor een ongedwongen sfeer

"Mijn ervaring met Gonnie is dat zij een rustige, open en spontane fotografe is. Door vooraf informatie te verzamelen over de wensen en karakters van de klant, zorgt zij voor een gedegen voorbereiding.

Tijdens de fotoshoot stelt zij mensen op hun gemak en zorgt voor een fijne  ongedwongen sfeer. Ook kinderen mogen bij haar zichzelf zijn. Na afloop is er een ruime keuze aan foto’s, waaronder ook spontane foto’s waarvan je niet eens doorheb dat ze gemaakt zijn!

Kortom, een prettige en gezellige ervaring!"

Familie Michielsen

De gezinsfotoshoot draait om jullie

Een gezinsfotoshoot of fotoshoot met vrienden of vriendinnen is voor veel mensen spannend en een tikkeltje ongemakkelijk. Het is een nieuwe ervaring en een flinke sprong buiten hun comfortzone. Doordat ik gebruikmaak van de Moment Design techniek, maak ik de fotoshoot luchtig en ontspannen. Door het geven van leuke opdrachten en het stellen van rake vragen, zorg ik dat er échte emoties naar boven komen en dat er bijzondere momenten gecreëerd worden. Die spontane momenten vang ik met mijn camera om vervolgens nooit meer te vergeten.

Liefhebben

De fotoreportage is een tastbare herinnering voor het leven. Later pakken jullie de foto’s er nog eens bij, en kijken jullie terug naar dat mooie moment samen. Naar die ontelbare kusjes, spontane schaterlach en alleszeggende knipoog. De fotoshoot is een speciale ervaring waarbij je gevoelens naar elkaar uitspreekt, dichter tot elkaar komt en waar herinneringen worden gedeeld. Hoe bijzonder is dat?

Een tastbare herinnering aan jullie liefde

Wil jij je niet ongemakkelijk voelen tijdens een gezinsfotoshoot in een studio, maar échte momenten vastleggen samen met je familie, partner of vriendengroep? Wil je een bijzondere dag beleven met tastbare herinneringen? Gun jezelf een fotoshoot met mensen die je liefhebt.

Gonnie Bax | emotiefotograaf