IMG_7629

Repportage stil geboren kindje

Omdat de liefde er is

Wanneer je te horen krijgt dat je baby, kort na de geboorte overleden is of zelfs nog daarvoor, dan stort je wereld in. De tijd staat stil voor jullie en niemand kan jullie pijn wegnemen. Wat ik wel voor jullie kan doen is liefdevolle en professionele foto’s maken.

Hoewel ik mij niet vanuit persoonlijk ervaring over mee kan praten heb ik wel ruime ervaring in het fotograferen van een stil geboorte. Ik krijg terug dat mijn intuïtieve en rustige benadering van de reportage als zeer prettig wordt ervaren. Door deze benadering krijgen de foto’s, die toch al heel erg waardevol zijn, nog meer waarde.

Het proces

Door mijn ervaring met het vastleggen van stil geboren kindjes, maar nog belangrijker het omgaan met mensen die een heftige gebeurtenis meemaken weet ik jullie snel op jullie gemak te stellen.

We nemen alle tijd om foto's te maken, we doen dit stap voor stap. We doen niets waar jullie je niet prettig bij voelen.

Een reportage kan plaats vinden in het ziekenhuis maar ook zeker thuis, net wat jullie fijn vinden. Hulp van een verpleegster of kraamverzorgster is welkom maar zeker niet nodig. Nogmaals, wat jullie zelf fijn vinden.

H

De meest dierbare herinneringen leg ik met liefde en zonder financiële verplichtingen voor je vast. Wel staat het jullie vrij om een gift te doen maar dit is volledig naar draagkracht, waarde en eigen inzicht. Ik wil benadrukken dat dit geenszins verplicht is.

Gun je zelf een tastbare en liefdevolle herinnering aan jullie kindje, ik help jullie met heel veel liefde.

Afscheid vast gelegd door een afscheidsfotograaf

Wil je mooie momenten maken met dierbaren en jullie laatste momenten voor altijd koesteren door middel van een herinneringsreportage? Ik sluit me met liefde aan op jullie bijzondere dag samen. Plan een afspraak met me in.

Gonnie Bax | emotiefotograaf