Uitvaartfotograaf

Herinneringen aan een liefdevol afscheid

Na het verlies van een dierbare, belanden nabestaanden vaak in een periode van intens verdriet en gemis. De dagen na het verlies beleven ze alles in een roes. Ze maken nauwelijks mee wat er om hen heen gebeurt. Ook tijdens het afscheid missen ze details. Wie was er eigenlijk allemaal aanwezig? En van wie was die warme hand op mijn schouder? Ik leg het met liefde voor je vast, zodat je in alle rust troost en kracht kunt halen uit tastbare herinneringen.

Tijdens het afscheid leef je in een roes

De kleinste gebaren van de mensen om je heen geven steun, liefde en verbinding tijdens de uitvaart. Een handkus op de kist, een arm om je heen of een zacht kneepje in je hand. Deze bijzondere details maak je vaak niet bewust mee. Je leeft in een roes; je zit in de overlevingsmodus. Hoe mooi zou het zijn als je deze mooie gebaren, die fijne steun in alle rust nog eens kunt terugzien door middel van een fotoreportage?

https://emotiefotograaf.nl/wp-content/uploads/2022/12/cropped-GonnieBax_beeldmerk_RGB.png

Foto's zijn herinneringen en die heeft ze prachtig vastgelegd

"De naam emotiefotograaf is niet voor niks, de foto's waren prachtig en ik voelde bij iedere foto de blijdschap van diegene die gefotografeerd was. Aan iedereen die ik de foto's laat zien heeft dezelfde reactie: wat zijn ze ontzettend mooi en wat zien ze er natuurlijk uit. Foto's zijn herinneringen en die heeft ze prachtig vastgelegd. Dank je wel is niet genoeg maar dat is wat je zegt."

Lianne Jansen

Details met liefde vastgelegd door een uitvaartfotograaf

Er zijn tijdens een uitvaart zo veel momenten van liefde en verbinding. Momenten waar je jaren later veel troost uit kunt halen. Tijdens het afscheid van een dierbare omarm ik jullie warmte. Ik houd afstand, maar ben tóch dichtbij. Ik zorg voor herinneringen aan een liefdevol afscheid en breng bijzondere gebaren en kleine details in beeld. Details die jij in deze intense periode ‘even over het hoofd ziet’ of niet bewust hebt meegemaakt.

Een troost uit tastbare herinneringen

Foto’s van een afscheid zijn helpend. Je kunt op momenten dat jij het nodig hebt dat gevoel van liefde en verbinding terughalen.

Door een fotoreportage zie je wie er allemaal tijdens het afscheid aanwezig waren om je te steunen. Je ziet de warme begroetingen, die stevige knuffel en dat jochie dat nog één keer naar de kist staat te zwaaien. Het geeft je tijd om in alle rust het verlies te gaan verwerken én de kracht om het verdriet een plek te gaan geven.

Op zoek naar een afscheidsfotograaf?

Wil je jullie laatste dag samen laten vastleggen? Nog één keer herinneringen maken. Nog één keer vertellen hoeveel je van elkaar houdt. Ik sluit me bij jullie gezelschap aan en vang pure momenten, zodat je voor altijd kunt genieten van deze bijzondere dag.

Op zoek naar een uitvaartfotograaf?

Wil jij tastbare herinneringen aan een bijzonder afscheid? Ik leg met liefde de warmte en verbinding tijdens de uitvaart voor je vast. Dit kan tijdens de gehele uitvaart óf bij één of meerdere speciale momenten van afscheid. De keus is aan jou.

Gonnie Bax | emotiefotograaf