Afscheidsfotografie

Bijzondere momenten vastgelegd voor later

Als je weet – of misschien wel voelt – dat je voor altijd afscheid gaat nemen van een dierbare, koester je elk moment samen. Eensklaps wordt samenzijn extra waardevol. Je zou willen dat die momenten nooit voorbij gaan. Dat je voor altijd samen kunt lachen, huilen, kletsen en genieten. Van het leven en van elkaar. Die momenten wil je koesteren, tastbaar maken en voor altijd in je hart sluiten.

Samen herinneringen maken

Dan is daar die laatste dag. Nog één dag met z’n allen. Nog één keer herinneringen maken. Nog één keer vertellen hoeveel je van elkaar houdt. Een wandeling langs het strand, picknick in het bos of een wens laten vervullen bij Stichting Wensambulance. Je koestert ieder moment, haalt herinneringen op en giert het uit van het lachen. Ik leg dat laatste moment vast, zodat je voor altijd kunt genieten van dit bijzondere moment. Keer op keer.

https://emotiefotograaf.nl/wp-content/uploads/2022/12/cropped-GonnieBax_beeldmerk_RGB.png

Als je de foto's bekijkt, lijkt het of de dag één groot feest was

"Wat was de Moment Design shoot bijzonder om te doen. Gonnie is een ontzettend leuk mens en we voelden op ons gemak. We hebben erg gelachen en wat super knap dat ze ook de ontroerende momenten zo prachtig vast heeft weten te leggen."

Als je de foto's bekijkt, lijkt het of de dag één groot feest was. En dat was het ook! De foto's zijn super. Heel erg bedankt, ik ben er werkelijk erg van onder de indruk!"

 

Groet en liefs,

Christien van Dijk

Een laatste foto

Als afscheidsfotograaf leg ik vast wat er nog wél is: liefde, warmte en verbinding. Samen gaan we eropuit. In de natuur, naar het strand of naar een plek waar jullie graag komen. Mocht dat niet (meer) lukken, dan kunnen we ook thuis een mooie documentaire maken.

Tijdens deze bijzondere dag ben ik op afstand, en toch voel je me heel dichtbij. Door gebruik te maken van Moment Design geef ik jullie mooie opdrachten en stel ik rake vragen. Hierdoor komen er bijzondere verhalen en mooie gesprekken op tafel. Het geeft je de gelegenheid om elkaar nog één keer te vertellen wat je voelt. Het wordt een dag vol tastbare herinneringen. Loslaten mag, maar de herinneringen blijven voor altijd. In beeld, maar ook in je hart.

Het is ook mogelijk om een herinneringsreportage te laten maken om een vervelende periode af te sluiten. Om deze periode los te laten en een nieuw hoofdstuk te gaan schrijven.

Loslaten

Een herinneringsreportage helpt je bij het loslaten van een dierbare of van een (vervelende) periode. Wanneer jullie er klaar voor zijn, kun je de reportage van deze bijzondere dag er nog eens bij pakken en samen herinneringen ophalen. Van ‘weet je nog’ tot ‘wat hadden we een lol’. Herinneringen worden tastbaar en momenten worden gekoesterd wanneer jullie herinneringen laten vastleggen.

Op zoek naar een uitvaartfotograaf?

Wil je de uitvaart van een dierbare vast laten leggen, zodat je in alle rust terug kunt blikken op de liefde en steun die je tijdens deze intense dag hebt mogen ontvangen?

Jullie laatste dag vastgelegd door een afscheidsfotograaf?

Wil je mooie momenten maken met dierbaren en jullie laatste momenten voor altijd koesteren door middel van een herinneringsreportage? Ik sluit me met liefde aan op jullie bijzondere dag samen. Plan een afspraak met me in.

Gonnie Bax | emotiefotograaf